Tuesday, September 11, 2007

Čestitke našim športnikom

Ne vem kaj se dogaja zadnje čase, toda naši športniki nas nenehno razveseljujejo. Upam samo, da se ne bomo preveč razvadili.

Čestitati moram tako našim atletom, ki so uspešno nastopali na svetovnem prvenstvu, še posebej pa dobitniku srebrne medalje Primožu Kozmusu. Očitno smo to zmožni narediti tudi brez dopingirane Jolande Čeplak.

Potem moram čestitati veslačema Iztoku Čopu in Luki Špiku za osvojitev naslova svetovnega prvaka, hkrati pa jima moram čestitati za konstantno dobre dosežke v zadnjih desetih oz. petnajstih letih. Sta poleg gimnastičarjev Aljaža Pegana in Mitje Petkovška edina, ki iz vsakega prvenstva prineseta kakšno medaljo. Kaj bi dal, da bi bilo tako tudi z našimi smučarji in skakalci, ki so običajno dobri samo kakšno sezono.

Seveda ne smem pozabiti čestitati tudi Petkovšku za zlato in Peganu za srebro. Hkrati pa se čudim nad pravili svetovne gimnastične zveze, ki Peganu ne dovolijo nastopa na olimpijskih igrah. Upam, da se bodo gospodje, nad tem nesmislom, malo zamislili.

Na koncu pa še čestitke nogometašem za zmage v kvalifikacijskih tekmah in košarkarjem, ki so na EP poleg Litovcev, še edina neporažena reprezentanca. Toda kaj, ko sedaj odloča samo še ena tekma za pomikanje naprej proti finalu. Upam, da bodo imeli tudi kaj sreče, ki jo bodo zagotovo potrebovali.

Veliko uspehov še naprej!

1 comment:

Anonymous said...

Tud drugi komentar je moj. Tole komentiranje je pa prou žur!
Aja, hotla sem samo povedat, da nismo več nepremagana ekipa v košarki... Smo včeri zgubil z Litovci. Ti šment :)
Pika