Friday, November 9, 2007

Priprava besedila za spletno stran

Danes sem se v službi lotil novega projekta, pisanja in priprave besedila za našo novo spletno stran in moram reči, da ta projekt sploh ni tako enostaven kakor mogoče zgleda na prvi pogled. Nasprotno.

Kdo je to že počel verjetno ve, da ti taka stvar vzame zelo veliko časa in da je ne moreš kar vzeti z levo roko, ampak se ji moraš 100% posvetiti. Pri meni pa je problem tudi v tem, da sploh ne vem kje naj se lotim dela. To je sicer moj stalni problem, pa naj gre za pokanje prtljage za dopust ali pa pospravljanje stanovanja.

Kakorkoli že, zbrati in pripraviti je namreč potrebno kar nekaj besedila, fotografij in to na način, da bodo naše stranke zadovoljne. Drugi problem pa je, iz že napisanega besedila, izluščiti najbolj pomembne stvari, ker vsega pa tudi ne moreš dati na internetno stran. Kdo bi pa to bral?

Skratka to je projekt s katerim se bom ukvarjal naslednja dva tedna in bi mi pri tem pomagale tudi vaše izkušnje na tem področju. No, na srečo nam bo vsaj internetno stran naredila neka firma, ki se s tem ukvarja profesionalno.

No comments: