Tuesday, December 18, 2007

Hajde da ludujemoNa vedno več blogih opažam razne glasbene spote, zato sem se odločil, da tokrat dam še jaz enega na svoj blog. Malo za jugonostalgijo. :) Tatjana Matejaš, bolj znana kot Tajči, je leta 1990 na pesmi Evrovizije v Zagrebu zastopala Jugoslavijo in zasedla 7. mesto. Izvolite jo, Tajči! :)

8 comments:

VseVed said...

O moj bog Tajči... to pa res prinese nazaj lepe spomine na zgodnje otroštvo, bratstvo i jedinstvo.
Hehe, vsekakor so bili bolj "pristni" časi

Samo Ravnikar said...

Jaz imam na otroštvo zelo lepe spomine. :)

Anonymous said...

Ne vem zakaj ampak Tajči in takratna jugovizija me vedno spomni na Bebi dol, kraljico tresha. Tako je grozna, da je že kar dobra,he,he..

http://www.youtube.com/watch?v=pIAFRIq9csY

Dijana said...

Tudi mene ta pesem spomni na zgodnje otroštvo: čas "pionirjev"..

Samo Ravnikar said...

Ateistek:

Ja, ampak men je Tajči vseeno boljš. :)

Dijana:

Tajči te ne more spomniti na Pionirčke, ker jih takrat, če se ne motim, ni bilo več. Pionirji so bili pred letom 1990. :))

Dijana said...

Joj kako ti danes vse negiraš Samo - to ne moš verjet..
Moč misli je neomejena, ker si z domišljijo nenehno ustvarjamo razne asociacije - ja? In ker vem, da sem v OŠ še bila pionirček, in ko je Tajči bila popularna sem bila še vedno v OŠ - me ta pesem in še marsikatera druga stara yugo pesem pač spomni na čas OŠ in pionirstvo ok..?

Samo Ravnikar said...

Ne, ni OK... Ma valjda, da je OK. A ti res ne zastopiš mojega heca? :) Zakaj pa misleš, da dajem zraven smajlije? :)

Dijana said...

Ker se izražamo pisno lahko te "smeškote" različno dojemamo. Kot npr: "ok", ki pri meni pomeni: "a razumeš oz. zastopiš"? In ne: "ali se strinjaš"?
Ko pa napišeš, da me nekaj ne more spomniti na določeno stvar ali situacijo, se mi seveda zdi, da sem ti dolžna pojasnilo, ker mi s to povratno informacijo sporočaš, da me nisi najbolje razumel.. :)