Tuesday, January 1, 2008

Novoletna poslanica

Leto 2007 je bilo zame eno najboljših doslej, če ne že kar najboljše. Zgodilo se je veliko, tudi prelomnih stvari. Glavna sprememba je bila prav gotovo menjava službe, poleg tega sem v gledališču, po mnenju drugih, odigral svojo najboljšo vlogo do sedaj, sestra bo rodila svojega prvega otroka, kar pomeni, da bom prvič stric, začel sem s pisanjem bloga in še bi lahko našteval.

Prav zaradi uspešnega leta, zadnjo noč v letu 2007 sploh nisem imel občutka, da prihaja leto 2008. Ko se je bližala polnoč sem si mislil: »Ja madonca, odpret bo treba penino, da vsaj nazdravimo…« Prav čuden občutek, ki je bil verjetno posledica leta 2007, ki ga očitno nisem hotel kar tako hitro zapustiti in bi najraje videl, da bi trajal in trajal in trajal… No, na srečo obstaja vsakoletni novoletni koncert Dunajskih filharmonikov, ki mi vedno pričara pravo novoletno vzdušje.

Kakorkoli že, sedaj smo že v letu 2008 in upam, da bo prav tako uspešno, predvsem pa upam, da bo bolj umirjeno.

V letu 2008 vam želim vse to kar želim sebi, torej čim več uspešnih blogov in kakšno dobro potovanje, ki pa je žal odvisno tudi od denarja. Zato vam v letu 2008 želim tudi veliko denarja, ki pa ga, vsaj pri meni, ne bo, če ne bo uspešnih poslovnih rezultatov. Torej vam želim, če imate tako službo, kjer je denar odvisen od uspehov, tudi veliko teh. Na področju politike želim, da slovenska vlada ne bi v času predsedovanja preveč zajebala, da bi se zmanjšala inflacija in da bi se na oblast ponovno zavihteli najboljši med slabimi. Sam si želim še zdravega nečaka ali nečakinjo in kakšno dobro odigrano vlogo. Aja, pa vsem želim veliko zdravja. Brez tega pa ne gre.

Srečno 2008, vam želi Popotnik!Na lepi modri Donavi v izvedbi Dunajskih filharmonikov

No comments: