Monday, January 14, 2008

Obisk bloga povečaj s fotografijami gole Natalije Verboten

Se opravičujem vsem, ki ste bili razočarani ob obisku mojega zapisa Fotografije gole Natalije Verboten. Glede na to, da sem zadnjič v Blogroli prebral, da so najbolj obiskani blogi, ki ponujajo bolj žgečkljivo vsebino, sem naredil preizkus. Objavil sem zapis "Fotografije gole Natalije Verboten", brez fotografij seveda in ugotovil, da to popolnoma drži. Na mojem blogu je bila ta podstran oz. zapis, če ne štejem glavne strani, najbolj popularen oz. najbolj obiskan zapis. Seveda ne morem govoriti o kakšnih visokih številkah, saj moj blog še vedno ni dovolj prepoznaven, pa vendarle. Če bi začel objavljati takšne in drugačne erotične fotografije, bi se mi obisk zagotovo povečal. :) Vseeno pa je bil moj blog najbolj obiskan, ko sem objavil fotografije iz Bložiča. Vendar pa so blogerji takrat prišli na moj blog na glavno, torej prvo stran in ne na sam zapis o Bložiču, zato pač prva stran vodi pred zapisom "Fotografije gole Natalije Verboten".

Vsem ljubiteljem Natalije pa, za tolažilno nagrado, podarjam njen videospot. :)

2 comments:

Anonymous said...

s stalisca googla je to odlicna poteza.. s stalisca bralca malce manj.. zakaj? ker bralec, ki ne dobi informacij, ki jih je iskal, ne bo vec obiskovalec.. in tukaj nastane problem..

definitivno so taksni naslovi privlacni in dvigujejo stevce in tudi v koncni fazi cel internet deluje tako.. tako, da ne bom prevec moraliziral :) ampak rajsi uzival v golih fotkah natalije :))

ta naslov ni tako seo friendly, kot je bil prejsnji :)

Samo Ravnikar said...

Verjamem, da so takšni naslovi privlačni, verjamem pa tudi, da je še bolj privlačna vsebina, če seveda obstaja. :)

Sicer pa je bil to samo preizkus in takih naslovov zagotovo na mojem blogu ne bo več. Razen, če bom ekskluzivni lastnik takih fotk. Te bom zagotovo objavil. :)

Je pa to malo verjetno, čeprav nikoli ne veš. Ker tudi moj blog ni zastavljen tako, da bi take fotke objavljal. Zanimajo me pač stvari o katerih pišem. Takih, ki ponujajo fotke golih deklet je pa več kot dovolj. :))