Thursday, September 25, 2008

Janša prosim, pojdi že!

Te tvoje užaljenosti imam počasi vrh glave. Da ne bo pomote, nič te nisem pogrešal, ko te ni bilo kar nekaj časa na spregled takoj po objavi vzporednih volitev. Verjetno si se umaknil v kakšen skriti kotiček, kjer te je morala Urška tolažiti. Naj ti ne bo nerodno, ker te popolnoma zastopim. Mislim, da s tem ni nič narobe. Vseeno bi pa lahko prišel vsaj v povolilno oddajo na RTV Slovenija ali v oddajo Trenja.

Ampak ne, ti se raje ukvarjaš z vlaganjem ugovorov na izzide volitev s katerimi poskušaš doseči ponovne volitve, vabljenjem poslancev drugih strank v svoje vrste (to bi bil višek in upam, da so to samo novinarske race), groziš pa celo z Ustavnim sodiščem. Zakaj pa z ustavnim sodiščem? Kaj ne zaupaš volilnim komisijam? Ali bi si rad pridobil malo časa in še nekaj časa ostal v vladni palači, ker se tako težko ločiš od svojega premierskega stolčka?

Janez, prosim te, da končno že priznaš poraz, zanj ne kriviš druge (predvsem medije in g. Jankovića) in se umakneš v opozicijo. A res ne vidiš, da ljudje s tvojo vladavino, s tvojo aroganco... niso bili zadovoljni? Tvoji brezplačniki so že izginili, zato mislim da je čas, da oddideš tudi ti. S tem boš, verjemi, naredil najboljše za Slovenijo.

Ko sedaj gledam oddajo Trenja in poslušam besede bodočih koalicijskih partnerjev vidim, da se nam obetajo boljši časi, časi brez izključevanja, časi enotnosti in združevanja. Nikakor pa ne vračanje v čas ideoloških delitev.

1 comment:

Anonymous said...

Včasih je dobro ne imet televizije. Novice bereš na internetu in se izogneš zoprnim tonom glasu in trmajrenju 50-letnih otrok.