Wednesday, November 5, 2008

Praga 2008

Priznam, da kar malce zanemarjam svoj blog, ker me je Facebook čisto prevzel. Kakorkoli že, vseeno si lahko ogledate nekaj fotk iz izleta po Pragi. Tokrat brez nepotrebnega besedičenja. :)

4 comments:

Janez Mikec said...

jaz sem pogruntal, da čisto preveč časa zabijem na facebooku. Stalno klikam, če je kdo komentiral kaj novega in me počasi to dejstvo spravlja ob živce :) še posebej če imaš veliko prijateljev, se dogaja preveč stvari, da bi jih lahko spremljal :)

Anonymous said...

Kaj pa je na Fejsbuku takega da lahko človeka prevzame? Meni gre blazno na živce, ker mi pošiljajo same gluposti, neke vrste prefinjen spam. Folk pa me obremenjuje s svojimi forami, ki me, roko na srce, pol k. ne zanimajo. Dovolj je, da te nekdo enkrat da med friends, pa ti že pošilja svoja sranja....

Samo Ravnikar said...

Ja Ateistek, jaz ne dobivam nobenih gluposti. Če pa slučajno dobim povabilo za kakšno aplikacijo, dam pa samo na "ignore". Fore in ne vem kaj še vse pa ti pošiljajo samo, če imaš nekoga za prijatelja ali pa si v kakšni skupini. Kadarkoli pa lahko skupino zapustiš in kadarkoli lahko prijatelja odstraniš. :)

Anonymous said...

@popotnik: No, saj, brez da bi si želel, mi nekaj pošljejo in šele potem imam na izbiro, ko to že dobim, da izbiram ali bom naslednjič spt dobil. Problem je takrat, ko takih, ki bi ti "samo prvič" poslali, zlepa ne zmanjka...