Monday, December 8, 2008

Briljantina v hali Tivoli navdušila gledalce

Briljantina je včeraj v hali Tivoli navdušila okrog 5.000 gledalcev. Kdor si še ni zagotovil vstopnic za današnjo, dodatno predstavo, naj to stori čimprej.

- http://hunney.wordpress.com/2008/12/09/briljantina-hala-tivoli-7122008/
- http://hunney.wordpress.com/2008/12/09/briljantina-malo-drugace-hala-tivoli-8122008/

- Brendi v Briljantini

- Zaljubljeni ples popestrene Briljantine v hali Tivoli

- Briljantina navdušila halo Tivoli

- O Briljantini na RTV Slovenija

- Briljantna slovenska BriljantinaFoto: Žurnal24.si


- Briljantina v Estradi


3 comments:

Anonymous said...

Prav vseh ni navdušila. Mene je razočarala, film je precej boljši. Da ne govorimo o neudobnih sedežih. Ni bilo vredno 35eur

Samo Ravnikar said...

Verjetno se je tudi našel kak tak, ki mu predstava ni bila všeč. Nikoli niso vsi zadovoljni in to je nekaj čisto normalnega. :) Ti pa moram povedati, da ne bi smela predstave primerjati s filmom, ker je tudi scenarij za predstavo malo drugačen od filma. Za to slovensko Briljantino je bil uporabljen originalni Broadwayski scenarij iz leta 1972 in ne filmski, ki so ga, tipično po Hollywoodsko, spremenili. Glede sedežev pa nimam kaj reči. Gre pač za halo Tivoli in ne za gledališče, kjer so sedeži bolj udobni. Vsak, ki gre v halo Tivoli, ne more pričakovati ne vem kako udobnih sedežev. Lep pozdrav!

Anonymous said...

Ja, mogoče sem med gledanjem preveč iskala primerjavo s filmom in so me motila odstopanja od poznanega scenarija. Poleg tega sem imela občutek, da sta igra in vsebina podrejeni petju in plesu. Glede pevskih in plesnih zadev pa nimam nobenih pripomb. Je bilo prijetno za oči in ušesa. Še bolj bi pa bi bilo, če bi sedela kje bližje odru (prideti pol ure prej žal ni bilo dovolj!). Čeprav sem visoka, sem težko spremljala dogajanje na odru. Dvorana je absolutno prevelika za tak namen, zato pravim da ni bilo vredno vstopnice. Za to ceno bi lahko priskrbeli za malo več udobja. Ampak to ni krivda izvajalcev, ampak organizatorja. Žal pa Sloveniji nimamo primernega prostora za take predstave.