Friday, September 24, 2010

Poziv volilcem v Domžalah

Groza!!!! Skoraj 7 mesecev je že od tega, od kar sem zadnjič pisal na svojem blogu. :-S Neverjetno! Sprašujem se, če ni blogerstvo počasi v zatonu. Včasih se je o bloganju veliko govorilo po različnih medijih, sedaj pa tega enostavno ne zasledim več. Vsi govorijo samo še o facebooku in twitterju, pa čeprav gre pri blogu za čisto drugo stvar.

No, kakorkoli že. Razlog, da se toliko časa nisem javil ni v tem, da naj blogerstvo ne bi bilo več "popularno", ampak v tem, da enostavno ni časa. Pripravljam sicer krajši popotniški dnevnik s potovanja po Španiji, kjer sem bil letos poleti, vendar pa bo potrebno na njegovo objavo na blogu še malce počakati.

Bi vas pa vse bralce povabil na letošnje lokalne volitve, še posebej občane Domžal. Pridite in izkoristite svojo pravico ter oddajte glas za svojo stranko, stranko LDS. :-) V Domžalah je naša stranka na mestu številka 14 (moja številka na svetniški listi je 17, v kolikor ste mi pripravljeni dati preferenčni glas), medtem ko našega županskega kandidata g. Antona Preskarja najdete pod številko 1. Hvala že v naprej!

Povezave:

- Vsi na boljšem
- Županjski kandidat v Domžalah g. Anton Preskar

No comments: